Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας

Knowledge and Uncertainty Research Laboratory

Open Day και δώρο ταξίδι στη Μογγολία


Μετά από 4 χρόνια, το OpenDay του ΓΑΒ LAB επιστρέφει στη δια ζώσης μορφή του, αυτή την Τετάρτη, στις 16:00, στο χώρο του Εργαστηρίου. Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν τα θέματα πτυχιακών εργασιών που προσφέρονται από τους Καθηγητές και τους έμπειρους ερευνητές του Εργαστηρίου για το τρέχον εξάμηνο.


Η καλύτερη πτυχιακή εργασία που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο θα λάβει βραβείο που συνοδεύεται από έπαθλο ενός φορητού υπολογιστή υψηλών επιδόσεων. Καθώς το Εργαστήριο υπάγεται απευθείας στη Σχολή μας, τα θέματα των πτυχιακών είναι διαθέσιμα σε όλες τις φοιτήτριες και όλους τους φοιτητές των τμημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Ψηφιακών Συστημάτων, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Οικονομικών Επιστημών.


Επίσης, παράλληλα με την πτυχιακή εργασία το Εργαστήριο προσφέρει την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενες φοιτήτριες και ενδιαφερόμενους φοιτητές προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών ή και μεταδιδακτορικών σπουδών να περάσουν 2 εβδομάδες στη Μογγολία με όλα τα έξοδά τους πληρωμένα.


Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής φοιτητριών και φοιτητών που δεν βρίσκονται στην Τρίπολη, παρέχεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω του συνδέσμου https://bit.ly/gavlabopenday


Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά ή, εαν αυτό δεν είναι εφικτό, να μας δείτε εσείς διαδικτυακά. Ραντεβού την Τετάρτη!