Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας

Knowledge and Uncertainty Research Laboratory

Συμμετοχή στο #smartcity3


Η ΚΕΔΕ, συμμεριζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με βασικό θεμέλιο το ανθρώπινο κεφάλαιο, προχωράει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις. Ο Μαραθώνιος City Challenge crowdhackathon #smartcity3 θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Μαΐου έως και τις 12 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.


Σε συνέχεια της δυναμικής συμμετοχής μας στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2018, το ΓΑΒ LAB έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη συμμετοχή 4 ομάδων από την Πελοπόννησο. Έτσι, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις ιδέες τους μέσω email με θέμα «Υποβολή υποψηφιότητας για συμμετοχή στο #smartcity3» σύμφωνα με το πρότυπο που διατίθεται στη διεύθυνση http://gav.uop.gr/docs/smartcity3/idea.docx στη διεύθυνση vacilos@uop.gr έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 14:00.


Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από επιτροπή που απαρτίζεται από τους:

  • Βασίλη Πουλόπουλο, Έμπειρο Ερευνητή Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας, Παν. Πελοποννήσου
  • Μανόλη Γουάλλες, Επίκουρο Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας, Παν. Πελοποννήσου
  • Κώστα Βασιλάκη, Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Συστημάτων Λογισμικού και Βάσεων Δεδομένων, Παν. Πελοποννήσου
  • Γιώργο Λέπουρα, Καθηγητή, Διευθυντή Εργαστηρίου Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας, Παν. Πελοποννήσου
  • Θοδωρή Κοτσιλιέρη, Αναπληρωτή Καθηγητή, ΤΕΙ Πελοποννήσου
  • Ευστράτιο Γεωργόπουλο, Καθηγητή, ΤΕΙ Πελοποννήσου


Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή διοργάνωση είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: https://crowdhackathon.com/smartcity3/ ενώ ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία επιλογής από το ΓΑΒ LAB μπορούν να απευθύνονται στο email vacilos@uop.gr.


Για τις ομάδες που θα επιλεγούν η ΚΕΔΕ θα αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.