Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας

Knowledge and Uncertainty Research Laboratory

Ημερίδα: Η πληροφορική στον πολιτισμό


Ήρθε και πάλι ο καιρός για την, καθιερωμένη πλέον, εξαμηνιαία ημερίδα του ΓΑΒ LAB. Αυτή τη φορά συνεργαζόμαστε με το Εργαστήριο Επικοινωνίας Ανθρώπου Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας από το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας από το Υπουργείο Πολιτισμού και διοργανώνουμε ημερίδα με αντικείμενο τη χρήση της πληροφορικής στο χώρο του πολιτισμού.


Σε αυτό το πλαίσιο θα δοθεί σειρά σύντομων ομιλιών την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 11:00, στο αμφιθέατρο της σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται κύρια σε προπτυχιακούς φοιτητές.


Το απόγευμα σας καλούμε να παρακολουθήσετε το δωρεάν 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.


Οι διοργανωτές θα εκδώσουμε βεβαιώσεις για την παρακολούθηση της εκδήλωσης. Για την έκδοση των βεβαιώσεων είναι απαραίτητη η εγγραφή, έως και την Τρίτη 4 Απριλίου, με χρήση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://goo.gl/37fK1F (Google Form).


Συνοπτικό πρόγραμμα ημερίδας

Μανόλης Γουάλλες
Πληροφορική και πολιτισμός, μια σχέση μαγική


Γιώργος Λέπουρας
Εξαφάνιση Μουσείου! Μπορείτε να βοηθήσετε;


Νίκος Ζαχαριάς
Από το Εργαστήριο στην Οθόνη


Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου
Facebook και Twitter στην υπηρεσία των αρχαίων


Επικοινωνία
Φίλιππος Παππάς, υπεύθυνος συντονισμού
phil.pappas@uop.gr
6942851556