Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας

Knowledge and Uncertainty Research Laboratory

Κοπή βασιλόπιτας διαδικτυακά


Αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, για την ασφάλεια όλων μας, πολλές από τις εκδηλώσεις που αγαπάμε δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν όπως τις έχουμε συνηθίσει. Μπορούμε όμως να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να τις μεταφέρουμε σε ψηφιακό περιβάλλον!


Προς αυτή την κατεύθυνση, με χαρά παρουσιάζουμε τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την κοπή εικονικής βασιλόπιτας!


Στη διεύθυνση http://pita.vacilos.com/μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας βασιλόπιτα, με τη ζάχαρη άχνη να σχεδιάζει το δικό σας ξεχωριστό μήνυμα ή λογότυπο, να κόψετε κομμάτια για τους συμμετέχοντες της διαδικτυακής σας εκδήλωσης και να ψάξετε για το φλουρί. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, στο πλαίσιο των δράσεων του Εργαστηρίου για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.


Η Εύη Τόγια, Web Content and Social Media Manager του Εργαστηρίου, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εν μέσω καραντίνας δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τη γλυκιά γεύση της βασιλόπιτας, όπως κάναμε τις προηγούμενες χρονιές, ελπίζουμε όμως να βοηθήσουμε να διατηρηθεί κάτι από τη μαγεία και τη χαρά αυτής της εκδήλωσης!»