Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας

Knowledge and Uncertainty Research Laboratory

Νέοι προορισμοί Erasmus+


Πως θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το πρόγραμμα Erasmus+ με μια φράση; Μια μοναδική ευκαιρία για μια εμπειρία ζωής που κάθε φοιτητής θα έπρεπε να δοκιμάσει!


Πρόκειται για ένα ταξίδι που διαρκεί περισσότερο από τα συνηθισμένα. Σε αυτό το ταξίδι έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω την καθημερινότητα και να βρεθείτε κοντά σε καινούριους ανθρώπους, πολιτισμούς και ιδέες, να εξοικειωθείτε με μια ξένη γλώσσα και να σπουδάσετε σε ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα. Τα τελευταία 30 χρόνια περισσότερα από 9 εκατομύρια άτομα έχουν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του προγράμματος Erasmus για να ταξιδέψουν δωρεάν στο εξωτερικό και σήμερα έχετε και εσείς την ίδια ευκαιρία!


Βέβαια δεν είναι όλα τα ταξίδια ίδια. Παίζουν ρόλο τόσο ο προορισμός όσο και το περιβάλλον υποδοχής. Από φέτος προσθέτουμε 9 νέους, πραγματικά πανέμορφους προορισμούς για τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Και σε καθέναν από αυτούς έχουμε έναν καλό φίλο, για να είμαστε σίγουροι πως στην απίθανη περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια ή υποστήριξη θα έχετε κάποιον στο πλευρό σας. Μπορείτε λοιπόν πλέον να επισκεφθείτε:

  1. Την Bratislava της Σλοβακίας, σε συνεργασία με το Institute of Informatics and Software Engineering του Slovak University of Technology in Bratislava. Ďakujem Maria!
  2. Την Cluj-Napoca της Ρουμανίας, σε συνεργασία με το Computer Science Department του Technical University of Cluj-Napoca. Mulțumesc Dorian!
  3. Το Trento της Ιταλίας, σε συνεργασία με το Department of Information Engineering and Computer Science του University of Trento. Grazie Yannis!
  4. Το Kosice της Σλοβακίας, σε συνεργασία με το Faculty of Electrical Engineering and Informatics του Technical University of Kosice. Ďakujem Peter!
  5. Τη Zaragoza της Ισπανίας, σε συνεργασία με το Department of Computer Science and Systems Engineering του University of Zaragoza. ¡Gracias Sergio!
  6. Τη Rijeka της Κροατίας, σε συνεργασία με το Department of Informatics του University of Rijeka. Hvala Sanda!
  7. Τη Jyväskylä της Φινλανδίας, σε συνεργασία με το Faculty of Information Technology του University of Jyvaskyla. Kiitos Vagan!
  8. Τη Λεμεσό της Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ευχαριστούμε Μαρίνο!
  9. Το Vigo της Ισπανίας, σε συνεργασία με το Telematics Engineering Deparment του University of Vigo. ¡Gracias Martín !
Για περισσότερες πληροφορίες για μερικές από τις παραπάνω πόλεις θα μπορούσατε να μιλήσετε με τον Κωνσταντίνο για την Μπρατισλάβα, με την Ξένια για την Κλουζ και με το Φίλιππο για το Τρέντο καθώς τις έχουν επισκεφθεί στο πλαίσιο των πρόσφατων ακαδημαϊκών τους ταξιδιών.


Αναλυτικά η πρόσκληση εδώ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.